مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند

سلام وقت بخیر
بنده در زمین خود که خارج از محدوده شهر و داخل حریم واقع شده قصد ساخت هتل دارم، که در این جهت موافقت اصولی از جهانگردی اخذ کرده ام.
240 متر از ملک داخل حریم راه قرار دارد.
کل ملک 3/200 متر
چون زمین غیر رسمی هست، جهت صدور سند 6 دانگ به اداره ثبت مراجعه کرده ام.
که استعلام به جهاد و شهرداری شده.
شهرداری ماده 101 درخواست کرده بود که به توافق 6/5 درصد رسیدیم،
جهت تهاتر به شهرداری درخواست دادم که در جواب فرمودند چون ملک خارج از حریم میباشد ، از اختیارات شهرداری نمیباشد. و تهاتر نکردند.
و گفتند حریم مربوط به اداره راه میباشد.
ملک اینجانب تا 6 ماه قبل داخل محدوده شهر بود.
و احتمالا چند سال بعد داخل محدوده حساب شود.
الان خارج از محدوده و داخل حریم شهری قرار دارد
سوال اول: شهرداری میتواند ماده 101 از اینجانب مطالبه کند؟
سوال دوم: اگر اداره راه به استعلام اداره ثبت بگوید 240 متر داخل حریم میباشد، با رعیت حریم سند صادر شود! اگر چند سال بعد حریم که الان 38 متر است، به 22 متر تغییر کند، زمینی که در حریم راه بود تکلیفش چه میشود؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

سلام صرفا میتونید زمینی که در حریم راه نیست رو سند بگیرید و الباقی رو مطالبه قیمت ملک از اداره راه بخواهید