مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و مغازه وارثی

سلام
ما ٥ خواهر و يک مادر هستيم ، يک مغازه سرقفلی از پدرمان برامون به ارث مونده، مادرمان ٤ سال قبل با يكی از خواهران رفتن و با رضايت مالک ، مغازه را اجاره دادن ، متاسفانه در اين ٤ سال مستاجر خيال بلند شدن از مغازه را نداشته و به مادرمان نهايت محبت را كرده و با گفتن مادرم مادرم متاسفانه نخواسته كه تخليه كنه، قرارداده اين اقا ٢٥ مهر امسال ٩٩،تمام شده است ، متاسفانه بنگاه و اين اقا مادر ما رو گول زدن در اوايل مهر نزديكه تمام شدن قرارداد ٢٠ ميليون به حساب مادرمان ريختن ( آيا اين مشكل ايجاد ميكنه؟)
ما نميخوايم از مادرمون شكايت داشته باشيم
ما فقط ميخوايم اين اقا بعد از ٤ سال مغازه رو تخليه كنه و مغازه جای خوب رشت هست رو صاحاب نشه، اما اصلا توجه نميكنه ، مادر پير ما رو خام كرده و متاسفانه مادرمون گير افتاده و طرف دختراش هم نيست. مادر ما هيچ وكالتی هم از دخترا ندارد .
با توجه به كرونا و طرف مستاجر بودن قانون، اين مشكل ما قابل حل هست ؟ ميشه اين اقارو فرستاد كه بره ؟
موضوع عسر و حرج رو هم ميتونه اقا درخواست كنه بعد از ٤ سال و ادعا كنه كه بمونه در مغازه؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

در صورت اتمام قرارداد میتونید دادخواست تخلیه بدید