مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مشاع

با عرض سلام و خسته نباشيد.
بنده 4 دونگ از 6 دونگ سرقفلي يك واحد تجاري وقفي را صاحب هستم و در مورد دو دونگ ديگر، بعد از فوت شريكم ( 2 دونگ سرقفلي ديگر) ورثه با هم اختلاف پيدا كرده اند و هيچ گونه همكاري با همديگر اعم از فروش سهم خودشان و ...نمي كنند.
به علاوه، سرقفلي مغازه بغلي اين واحد نيز به اسم من است. حال كه از متولي اوقاف اجازه براي برداشتن تيغه بين اين دو مغازه ميخواهم، ميگويد تا آن ورثه خانواده اجازه ندهند، امكان پذير نيست.
حالا من مانده ام كه راه حل چيست؟
آيا اجازه ورثه لازم است براي برداشتن تيغه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون بنده كلي هزينه و برنامه ريزي كرده ام بر روي اجماع آن دو مغازه.

پاسخ ها :

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

تغییرات جزیی که جهت استفاده بهترازمورداجاره هست بامستاجرمیباشد