مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت پول مساوی برای خرید خانه

سلام در سال 96 برادر من 40 میلیون بهم کمک کرد که خونه بخرم اون موقع خونه متری 2تومن بود و من یه خونه 78 متری خریدم. الان برادرم میخاد ازدواج کنه پول نداره که خونه بخره منم دلم میسوزه براش. مادرم میگه خونتو بفروش برو خونه کهنه ساخت بخرین بدین بساز بفروش درست کنه هرکدومتون یه طبقه بردارین. من حساب کردم اگر اون موقع برادرم با 40 تومن پولش خونه میخرید حداقل 20 متر میتونست بخره .
من میخام خونه کهنه ساخت بخرم نمیخام بعد اینکه ساختنش کمتر از خونه فعلی من بهم برسه ( یعنی نمیخام کمتر از 78 متر خونه درست بشه برسه دستم )
من الان اگر خونه 78 متر رو متری 15میلیون بفروشم میشه 1/170/000/000 تومن از این مقدار پول حساب کردم 300 میلیونش پول برادرم میشه
الان میخام ببینم برادر من چقد پول بزاره که باهم مساوی بشیم برای خرید خونه
لطفا راهنماییم کنید که نه برادرم ضرر کنه نه خودم ممنونتون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

با جلب نظر و توافق ایشان.