مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام و عرض ادب
خواستم چندتا سوال بپرسم
اول انکه بنده تو یه درگیری از ناحیه صورت دچار خراشیدگی صورت شدم خراشیدگی که همراه با خون بود از جمله گونه و زیر چشم و گردنم. پوست بنده به شکلی هست که هر خط و خشی بیفته جاش خیلی سخت میره یا اصلا نمیره.
سوال بعدی اینکه تو این درگیری ضارب با چوب تو سرم زد که باعث تورم بدون کبودی و گرفتگی گردنم شد. سه مرحله به پزشک قانونی مراجعه کردم و روز اخر به بنده گفتن. یک ماه دیگه مجدد برای معاینه باید مراجعه کنم. خواستم بدونم علت مراجعه بعد از یک ماهو بدونم و اینکه ممکنه این یک ماه طول درمان باشه. ممنون

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

برای طول درمان است ومعادن بعد از طول درمان اسو