مشاوره حقوقی رایگان - کیفری‌ ضرب‌ شتم‌ تهدید‌ حقوقی‌ اتهام‌

سلام‌ برایم‌ اتهام‌‌ رابطه‌ نامشروع‌ زدن‌ چهار‌ نفر‌ ریختن‌ روسر‌ منو‌ برادرم‌ دعوامون‌ شد‌ همشون‌ چماق‌ داشتن. زدن‌ مارو‌ یکیش‌ که‌ با چماق‌ میخواست‌ بزنه‌ از‌سرم‌ دست‌ راستمو‌ گرفتم‌ جلو‌ خورد‌به‌دستم‌ استخوان‌ اول‌ کف‌ دستم‌ شکسته‌ ‌ دیه‌ چقدر‌ میشه‌ ؟
و ‌‌‌‌. یه‌ سووال‌ هم.داشتم‌ دررابطه‌با‌اینکه‌ من‌ الان‌ نمیتونم‌ کار‌ کنم‌ پزشکی‌ قانونی‌ معاینه‌ مجدد‌ بعد‌ از‌ 3ماه‌‌ داده‌ آیا‌ من‌ برای‌ استراحت‌ میتوانم‌ خسارت‌ بگیرم‌ ‌؟
چکار‌ باید‌ بکنم‌ شکایت‌ حقوقی‌ لازمه‌ یاچی‌
شکایت‌ اول‌ من‌ کیفری‌ هستش‌
راهنمایی‌ کنید‌ خیلی‌ ممنون‌ ازشما‌