مشاوره حقوقی رایگان - طرح دادخواست ابطال تقسیم

با سلام تقسیم نامه تنظیم شده که حالا معلوم شده بین وراث محجور هست میخام دادخواست ابطال مطرح کنم اما یکی از وراث حق خویش را به شخص ثالت انتقال داده اون خریدار رو باید در ستون خوانده قید کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام اول باید حکم حجر محجور رو بگیرید و تاریخ محجوریت قید بشه که در زمان تقسیم محجور بوده یا خیر
و بعد قیم تعیین بشه
سپس قیم دادخواست ابطال بده و تقسیم نامه باطل بشه و به استناد آن کلیه معامله های بعدی نیز باطل میشه
که در زمان دادخواست ابطال تقسیم نامه , ابطال مبایعه نامه یا سند رسمی نسبت به شخص ثالث با خوانده قرار دادن ایشون هم باید مطرح بشه .