مشاوره حقوقی رایگان - امکان اعتراض ثالث در حکم قطعی برای اثبات جعلیت مستند عادی در آن

حکمی قطعی شده و براساس آن ملکی خلع ید شده ، بعد از چندین سال از اجرای حکم احساس می شود که مستند عادی، استنادی در صدور حکم براساس قولنامه ای بوده که تاریخ آن بصورت جعلی و غیر واقع نوشته شده است. (تاریخ مندرج در آن 1383 نوشته شده در حالی که در تاریخ 1385 برای انحراف نظر دادگاه توسط شرکت جعل شده) در این مورد می توان تقاضای رسیدگی در جعل بودن و اثبات آن کرد.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما میتونید پس از اثبات جعلی بودن تقاضای اعاده دادرسی کنید