مشاوره حقوقی رایگان - ادعا ی وقوع بیع

سلام.
توسط شخصی یک برگ فتوکپی با امضا جعلی برادر و پدرم در رابطه با زمینی به مالکیت من به دادگاه ارائه شده که ادعای خرید دارد.
در جعلی بودن امضا کارشناس رای دقیق نداده و به علت کپی بودن به نحوی تایید نکرده بود.
شخص مدعی یک شاهد و یک مطلع به دادگاه معرفی کرد که آن ها اظهاراتی داشتند که متاسفانه به علت عدم حضور من و وکیل و مشکل شنوایی پدرم از آن اطلاعی ندارم.
ولی در صحبتی که با او در محل کارش توسط برادرم انجام شده اقرار میکند که در جلسه حضور نداشته و بعد از آن شخص مدعی برگ آورده و امضا کرده است.
حال دادگاه رای به اثبات بیع و الزام به تنطیم سند رسمی داده است. نسبت به دعاوی مطروحه به طرفیت( ح پ) و (م پ) مبنی بر اثبات وقوع بيع و الزام به تنظيم سند رسمي ملك و مطالبه خسارات دادرسي طی شماره... مورخ ... حكم محكوميت صادر شد.
چگونه باید نسبت به رای صادر شده اعتراض کنیم؟ چگونه جعلی بودن برگ را اثبات نماییم؟

پاسخ ها :

ادعای وقوع بیع اعتراض به رای صادر شده اثبات جعلیت ادعای خرید ملک الزام به تنظیم سند رسمی اثبات بیع جعل اعتراض به رای