مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دیوان

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
درخواست اعمال ماده 79 دیوان شده و دادنامه خلاف بین قانون و شرع شناخته شده و به شعبه تجدید نظر ارجاع شده است. اداره اعمال ماده 79 اسناد و مدارک شاکی را ضمیمه پرونده نکرده و قاضی پرونده حکم به نفع متشاکی صادر کرده است. اعمال ماده 75 و یا 79 هم برای رای صادر پذیرش نمی شود چون اعتقاد بر این است که رای اصداری اولیه درست بوده است . آیا طبق قانون دیوان عدالت اداری، راهی برای اعتراض وجود دارد یا خیر؟ رای اولیه خلاف قانون و شرع آن قبلا مورد تایید رئیس دیوان عدالت اداری قرار گرفته بوده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رد شده باشد به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
اینکه توسط رییس دیوان ابتدا نظر داده شده الزامی ندارد که شعبه هم عرض رای قطعی را نقض کند،لذا متاسفانه رای دیگر قطعی شده و بنظر می‌رسد راهی ندارید.