مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد خالی

باسلام، بنده يك واحد در يك مجتمع ١١٥واحدي دارم ولي الان كه با خانواده ساكن هستم براي رسيدگي فقط هفته اي ١روز ميرم و عملا خالي هست با توجه به اينكه واحدهاي نصف متراژ واحد بنده هست و خانواده هايي با تعداد بالا ساكن هستن آيا مي تونم درخواست كنم كه شارژ رو بر اساس نفر حساب كنن نه متراژ؟ و اينكه بنده تا اين ماه كامل پول شارژ رو دادم ولي الان ٣٠% افزايش دادن و تصميم بر اين بوده واحدهاي حالي ٢/٣پول شارژ رو بدن الان واحد خالي حساب ميشه واحد بنده آيا ؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
خیر
طبق قانون تملک آپارتمانها شارژ واحدهای خالی و واحدهای کم جمعیت مطابق با بقیه حساب میشه