مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

سلام
حدود 7 سال پیش زمینی را در یکی از روستاهای فومن خریدم.
فروشنده گفت نقشه بردار دقیق کار نکرده و اگر دوباره نقشه برداری انجام شد خریدار موظف است مابه التفاوت را بپردازد و در مبایعه نامه هم نوشته شد.
حدود سه سال زمین را داشتیم و فروشنده هیچ اقدامی نکرد و ما به همان متراژ فروختیم.
اخیرا از طرف شورای حل اختلاف فومن ابلاغیه ای برای ما آمد. در تاریخ مقرر مراجعه کردیم قاضی بدون هیچ مقدمه ای گفت صلح میکنید؟ ما گفتیم که اصلا نمیدانیم موضوع چیست و برای چی باید صلح کنیم.
فروشنده با اینکه هنوز هم نمیداند زمین چقدر است از ما شکایت کرده و قرار شد موضوع به دادگاه فومن ارجاع داده شود.
سوال
1- آیا قانونی است کسی که 7 سال قبل زمینی را فروخته الان بخاطر احتمال اضافه بودن زمین از ما شکایت کند؟
2- اگر زمین کم یا زیادتر از اندازه ذکر شده در مبایعه نامه باشد مبلغ آن چگونه حساب میشود نرخ همان موقع یا نرخ روز؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

قانونا میتواند ولی شما هم از فروشنده قبلی شکایت کنید امانزخ آن بنرخی که شما خریده اید نه نرخ روز ولی کلا اینجور موارد با کدخدامنشی بایدحل شود