مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت آپارتمان

سلام و خسته نباشید، مادر و پدر من هر دو پیر و کم سواد هستن و ما تمام کارهاشونو انجام میدیم حالا چندنفر از ساکنین ساختمان مدتیه که اصرار دارن و پافشاری میکنن که پدر یا مادر من نماینده بشن و مخل آسایش ما شدن و نگرانی مارو چند برابر کردن، آیا قانونی هست که حتما اجباری برای مدیر ساختمان شدن هست؟ یعنی اگر کسی توانایی مدیریت نداره باید اینکارو بکنه؟! در این رابطه چه کار باید بکنیم؟! ممنون

پاسخ ها :

اجبار به مدیریت ساختمان مدیریت ساختمان قوانین مدیریت ساختمان