مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

با سلام و درود. 4 هکتار زمین کشاورزی در 25 کیلومتری شمال شیراز، روستای آبپرده دارای سند اصلاحات اراضی سنوات 40 را خواهان به روز نمودن تقسیم ما بین شرکا، با اخذ سند رسمی و نوین و با برخورداری از تبحر تخصصی هستیم با نهایت تشکر.

اجرت، شرایط قرارداد، زمان تخمینی و تضمینی و آدرس دفتر محترمتان را جهت هر گونه مکاتبه ارسال فرمایید.

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام‌ بنده در شهر مشهد فعالیت‌ دارم