مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند رسمی

قطعه زمینی کشاورزی در مجموعه قطعات دارای یک پلاک ثبتی اینجانب در سال 1365 جزو بافت شهری و مسکونی گردید و با وجود یک باب کلبه از طرف شهرداری محل پرونده تشکیل و مشخصات ملک تعیین شد و از تاریخ مذکور تاکنون سالیانه عوارض نوسازی پرداخت و مفاصا حساب دریافت نموده ام، در طی سالهای گذشته دیگر مالکین با افراز و جداسازی زمین خود موفق به اخذ سند گردیده اند و قطعه اینجانب موسوم به باقی مانده پلاک مذکور گردیده است اکنون برای دریافت سند مدارک اثبات مالکیتم تاییدیه شورای محلی از قدیم و مفاصا حساب شهرداری از سال 65 را دارم کلبه مذکور هم تخریب گردیده و هیچگونه بنایی ندارم راهنمایی فرمایید متشکرم

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه زمین افرازشده براساس صورتمجلس میتوانیدتقاضای صدورسندنمایید