مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغازه

سلام، خسته نباشید بنده یک مغازه دارم که شکایت کردم و پول هم ریختم در حساب دادگستری. دادنامه/ قرار نهایی/ تصمیم نهایی ابلاغیه اومده که به شماره پرونده و ردیف 1 رای صادر شد. نوبت اجرای احکام هم گرفتیم که 99/08/05 نوبتش هست. میخواستم ببینم همون روز حکم تخلیه بهمون میدن یا نه؟ بعدش چی میگن؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

با سلام بله امکانش هست البته به دادخواست و شرایط اعمال آن طبق قانون بستگی دارد