مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح خواهر توسط برادر

سلام و درود. وقتتون به خیر و خوشی باشه. من یک دختر 25 ساله مجرد هستم که 2 سال هستش که برادرم به قصد کشت من رو میزنه. تهدید های زیاد میکنه. تهدید به این که سرم رو میخواد ببره. با دشنه تو خواب اومد بالای سرم و چهارشنبه هفته پیش یک جوری من رو زده که سرم بخیه خورده. مهره های کمرم، پا، دست و گردن. کلا جای سالم در بدنم نمونده. شکایت کردم ولی هنوز دادسرا نرفتم. پدر و مادر کل اعضای خانواده با من قهر هستند دعوا کردن که چرا شکایت کردی و آبرومون رو داری میبری. ولی من نه امنیت جانی دارم نه امنیت روانی. برادرم شیشه مصرف میکنه. تهمت های ناموسی خیلی بدی به من میزنه. من الان با این ضربه هایی که به من زده یک هفته هست حتی نتونستم برم دادسرا. آن قدر اوضاع بدنیم وخیم هست. گوشیم رو شکونده. حدودا 18 میلیون به من خسارت زده. سگم رو دزدیده. با این وجود کسی جلوش رو نمیگیره مادرم ول کرده از خونه رفته. برای پدرم هم مهم نیست. چون ایشون هم خودشون اعتیاد دارن. من موندم و بدن ناقص. دوباره من رو بعد از شکایت تهدید کرده که یک کاری میکنم از زندگی کردن پشیمون بشی. میشه راهنماییم کنید که من چیکار کنم؟ اگر شکایت کردم و دیه ام رو گرفتم کینه کرد دوباره قصد جونم رو کرد چی؟ حتی من رو تهدید به تجاوز کرده.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمادرشکواییه وشکایت ضرب وجرح عمدی وتخریب گوشی وتوهین وتهدید رابنویسید واگرشاهد دارید معرفی کنید میتوانیدچنانچه همسایه ها اطلاع دارنددرخواست تحقیقات محلی کنید