مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با عرض سلام و خسته نباشید
در صندوق قرض الحسنه شهرمان حساب دارم و حدود 2سال قبل برای شخصی که گرفتار بود به صندوق اجازه دادم از امتیاز کارکرد حسابم مبلغ 4میلیون تومان وام به او بپردازند در قبال گرفتن ضامن و هیچ برگه ای امضاء نکردم اما حالا پس از گذشت 2سال و پرداخت نکردن اقساط؛ صندوق به مبلغ وام حساب مرا مسدود کرده و میگوید که من ضامن هستم. با مراجعه به صندوق و دیدن پرونده در کنار اسم ضامن اول امضاء و اسم من وجود دارد که حتی تشخیص جعلی بودن آن برای خودم هم غیر ممکن است. بعد از اینکه تهدید به شکایت کردم؛ چون هیچ سندی برای هیچ موردی در صندوق امضاء نکرده بودم؛ وام گیرنده و کارمند مسئول تسهیلات اظهار کردند که برگه ضمانت را تحویل وام گیرنده داده اند و این شخص به درب منزل من مراجعه و امضاء مرا گرفته است. آیا این سند مورد قبول است که پرونده تسهیلات تحویل وام گیرنده شود تا بیرون از شعبه به امضاء ضامن برسد. خط و امضاء پرونده با خط و امضاء من کاملا همخوانی دارد در حالیکه من هیچ سندی را امضاء نکرده ام و هیچ برگ چک یا سفته ای در پرونده با امضاء من موجود نیست و اگر نتوانم جعلی بودن را اثبات کنم آیا مجبور به پرداخت وام هستم و با وجود یک ضامن دیگر آیا مبلغ تقسیم میگردد یا صندوق میتواند کل مبلغ را از حساب من برداشت نماید. با کمال تشکر از راهنماییهای شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر واقعا جایی را امضا نکرده اید می توانید شکایت جعل و استفاده از سندمجعول را مطرح کنید