مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

با سلام. بنده یک حواله خودرو فروختم بعد از تحویل خودرو توسط خریدار، خریدار به من گفت که ماشین رو میخواد بفروشه و به نام یکی دیگه بزنم من هم این کارو کردم.
سوال بنده اینجاست آیا خریدار حواله میتواند بابت این که ماشین رو به نام ایشان نزدم، از من شکایت کنه؟
خود خریدار در محضر حضور داشته.

پاسخ ها :

سیدساجد مختاری

جناب آقای سیدساجد مختاری:

سلام اگر اجازه یا مستندی کتبی برای انتقال بنام ثالث باشد شکایت خریدار به جایی نمیرسد تبدیل تعهد به اعتبار داین انجام شده است اما اگر مجوزی برای انتقال از سوی خریدار به فروشنده برای انتقال به ثالث وجود نداشته باشد فروشنده به مشکل بر خواهد خورد ولی اگر در محضرامضا یا نوشته ای دال بر مجوز انتقال از سوی خریدار خطاب به ثالث وجود داشته باشد باز شکایت خریدار به جایی نمی رسد ولی صرف حضور خریدار در محضر به معنی تایید فروش نیست