مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حواله خودرو به خانواده

سلام
من پارسال توی قرعه کشی ایران خودرو اسمم دراومد برای ماشین دنا پلاس ک تحویلش حداقل 6 ماه دیگس و تا اون زمان من ایران نیستم ، میخواستم یه وکالت به یکی از اعضای خانوادم بدم ک زمان تحویل خودرو ک من ایران نیستم بدون حضور من بتونن برن تسویه کنن و ماشین رو تحویل بگیرن و بعد از اون ماشین رو به نام خودشون یا شخص دیگری بزنن
میخواستم بدونم برای این کار چه نوع وکالتی باید بدم به اون شخص و اینکه اصلا این روند بدون حضور من پیش میره یا نه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام وکالت تام بلاعزل فروش