مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اتومبیل از طرف فروشنده بعلت عدم پرداخت ثمن معامله

سلام. به علت مشکلات فراوان کیفری و حقوقی در که ناشی از خرید تالار و مشارکت با یک فرد خبره و بسیار حرفه ای در کلاهبرداری و فاکتور سازی، جعل امضاء و غیره به نفع خود بود و نتیجه نگرفتن و رد دعوی در دادگاه برای نوشتن لایحه و دفاع در دادگاه تجدید نظر ساوه که آخرین امید بود. با معرفی و مراجعه به یک وکیل که توسط دلال هایی که اطراف ساختمان دیوان عدالت اداری پرسه میزدند معرفی شده بود رفته و ایشان برای گرفتن نتیجه حتمی و قطعی به خاطر آشنا بودن با استاندار و قاضی پرونده و غیره به شرط پرداخت مبالغ بسیار بالاتر از تعرفه، قرارداد بسته و چون پول نداشتم اتومبیلم را با ایشان قولنامه کردم. ولی بعدا معلوم شد ایشان وکیل نبوده و استاد کلاهبرداری از افراد ساده و زود باور مثل بنده بوده. با نوشتن قولنامه ای غیر قابل فسخ و بسیار کمتر از قیمت روز با وعده های دروغین ماشین را مجانی تصاحب کرده است و با ترفندی زیرکانه چندین چک هم گرفته است. با توجه به موارد بالا چگونه میتوانم ماشین و چک هایم را بگیرم و ایشان را از وکالت عزل نمایم؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..باتوجه به اینکه مبلغ ثمن معامله واقعی نبوده و به نوعی معامله اکراهی بوده است و همچنین عدم پرداخت هیچگونه مبلغی از طرف خریدار بنابراین قطعا از طریق دادگاه حقوقی می توانید معامله را فسخ کنید..درخصوص چکها تقاضای استرداد لاشه چک بدهید