مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و خسته نباشید.
بنده برادر شهید هستم. با سابقه 15 ساله در شرکت ... به صورت پیمانکار پکیج شاغل بودن. میخواستم ببینم شامل الویت تبدیل وضعیت بنده می شود یا خیر؟ اگر می شود چطور میتونم پیگیر این طرح باشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

با سلام بله
بنابر ماده 21 قانون جامع ایثارگری؛ کلیه دستگاه های موضوع ماده (2) این قانون مکلفند حداقل بیست و پنج درصد از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود أخذ می نمایند به خانواده های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت، اسرا وخواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و پنج درصد سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل شش‌ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌ها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد و آزادگان کمتر از یک‌سال اسارت اختصاص دهند.

بر اساس تبصره 1 بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه؛ آیا منظور از تبدیل وضعیت استخدامی از شرکتی، پیمانی، قراردادی به رسمی قطعی مقرر در تبصره (1) بند «ذ» ماده (87) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب14 اسفند 1395؛ تبدیل وضعیت استخدامی افراد مذکور در ماده (21) قانون جامع ایثارگران که بدون آزمون و سهمیه جذب دستگاه‌های اجرایی شده‌اند می‌باشد.
به سازمان مذکور مراجعه کنید