مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه بلاعزل

سلام. بنده در سال 89 وکالت بلاعزل خانه مسکونی که در حال حاضر در آن زندگی میکنیم به همسرم دقیقا با این عبارت ( نقل و انتقال به خود یا غیر به هر قیمت و اخذ بها ) دادم. ایشان بدون اطلاع سند شش دانگ رو به اسم خودش زده. دو سال پیش متوجه شدم. آیا بنده میتوانم با استفاده از ماده 667 و 668 به علت عدم پرداخت حساب دوران وکالت و عدم رعایت مصلحت موکل ( چون هیچ قولنامه ای بین ما نیست و تا کنون ثمن معامله رو پرداخت نکرده) آیا میتوانم درخواست ابطال وکالت مبایعه نامه ( آن چه در دفترخانه مینویسن) و ابطال سند رسمی رو بکنم؟

پاسخ ها :

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

نه نمیتونید،امکان داره در مقابل مبلغی به خودش صلح کرده باشه.یا عقد مجانی دیگری