درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - حذف کاربری معبر از سندتک بگ

سلام ملکی در روستا خریدیم که طرح هادی رو به صورت کامل انجام داده به دنبال سند تک برگ 6 دانگ رفتیم اداره بنیاد از کل زمین که 160مترهست 125 مترکاربری مسکونی و 35 متر کاربری معبر اعلام کرده با دهیاری صحبت کردیم گفت چون روستا تو طرح هادی 15 متر بوده ولی روستا طرح هادی 12 متر انجام داده و قرار بر حذف طرح هادی15 متر هست،داره کارای قانونیش انجام میشه،وملک شما عقب نشینی نداره حالا در صدور سند تو توضیحات مینویسه که 35 متر کاربری معبر،آیا بعد از برداشتن طرح هادی 15 متر در روستا،میتوانیم اصلاح سند بزنیم که تو توضیحات حذف بشه؟؟

پاسخ ها

با درود 

پرسشگر ارجمند هریک احکام خاص خود را دارد 

سلام مسیر اداری خود را از اداره ثبت پیگیری کنید نهایتا اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید

سلام ابتدا از دهیاری بخواهید نامه رسمی به اداره ثبت تنظیم کند که کاربری آن ۳۵ متر دیگر به عنوان معبر فعال نیست یا طرح هادی ۱۵ متری در آن ناحیه حذف شده است. سپس با آن نامه و مدرک مالکیت، به اداره ثبت مراجعه کرده و درخواست اصلاح توضیحات سند را ثبت کنید.

بله، در صورت تصویب نهایی اصلاح طرح هادی و حذف معبر ۱۵ متری از روی ملک شما، امکان اصلاح سند وجود دارد؛ اما این موضوع منوط به آن است که تغییرات به صورت رسمی در نقشه‌های مصوب و سوابق بنیاد مسکن و اداره ثبت اعمال شود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص