درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

سلام 6ماه حبس تعزیری برام اومده سابقه هم ندارم درخواست پابند دادم بدون اینکه برم زندان طبق قانون خود قوه قضاییه چون درجه 8محسوب میشم لایحه فرستادم قاضی تجدید نظر رد کرد آیا میتونم کاری انجام بدم ؟

پاسخ ها

سلام بله متاسفانه برخی شعب نص قانون اجرا نمی‌کنند و با معرفی به زندان میتوانید درخواست پابند دهید

باید درخواست خود را به قاضی بدوی بدهید 

استفاده از پابند الکترونیکی حق مطلق محکوم نیست و موافقت مقام قضایی و وجود شرایط قانونی و اجرایی لازم است.اگر درخواست شما در مرحله تجدیدنظر رد شده، پس از ارسال پرونده به اجرای احکام، مجدداً از اجرای احکام یا قاضی اجرای احکام درخواست کنید.

بادرود رد کرده خیر دیگر قابل اعتراض نیست بعد از تحمل بک سوم درخواست آزادی مشروط کنید

تکمیلی؛

طبق بند ۴ بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (۵) تا (۸)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (۷) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود....

سوالات مرتبط

وکلای متخصص