مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه به طلاق توافقی

سلام زنم دوبار بزور مرا به طلاق توافقی کشاند ولی من زیر بار نرفتم تا اینکه او بمن خیانت کرد و الان هم ناشزه به مدت 4ماه است چگونه اقدام به شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به خیانت یا به تعبیر دقیق تر رابطه نامشروع
می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و