مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام. شخصی سه سال پیش ضامن وامی شده در موسسه اعتباری که چک برگشتی داشته. چک خانمش را دو امضا کرده و بانک ضمانتش را قبول کرده. در صورتی که چک به اسم خانمش هست و دو سال پیش فوت کرده. وام گیرنده وامش را که مضاربه بوده پرداخت نکرده و چک خانمش پارسال برگشت خورده و برای وراثش تامین خواسته صادر شده. آیا موسسه قصور کرده در مورد ضامن؟ آیا چک شخص دیگه ایی را قبول کرده در صورتی که اصلا صاحب چک هیچ مدرک و امضایی در اوراق موسسه نزده؟

پاسخ ها :

جواد  آقائي‌

جواد آقائي‌ :

استان :

موسسه به دليل ذينفع بودن و داين بودن اقدامات قانوني از دايره وصول مطالبات بانك صورت كرفته و به لحاظ موود بودن ماترك تامين خواسته منتج به نتيجه شده است و قصوري صورت نكرفته است و وراث بايد دين متوفي را برداخت و بعد از ان براي مطالبه وجه ميتوانند دادخواست با مطالبه وجه عليه وام گیرنده مطرح کنند