مشاوره حقوقی رایگان - عدم نیاز نیروی پیمانی

با سلام.
من کارمند پیمانی یکی از استان های کشور در یک اداره دولتی هستم.
مدیر کل مجموعه بدون هیچ دلیلی بنده را تهدید به عدم نیاز کرده.
با توجه به این که هیچ مستند و دلیل خاصی برای عدم نیاز من وجود نداره و همچنین من نیروی پیمانی هستم که تا پایان سال قرارداد پیمانی دارم، آیا می توانند بنده را لغو پیمان کنند؟
اگه می توانند چقدر فرصت به من داده می شود تا دستگاه دیگری برای انتقال پیدا کنم؟

پاسخ ها :

سجاد  ميرروشندل

سجاد ميرروشندل :

استان :

درمدت قرارداد امکان اخراج شما وجودندارد مگر در متن قراردادتون مواردی مقیدشده باشد..