درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - موضوع دیه و ارش

سلام آیا واسه سوختگی بعد سه ماه پزشک قانونی نوشته آرش سوختگی پست دست صورت وگوش به اندازه 5 درصد دیه کامل انسان،گلا همین هسته یا دیه جدا حساب میشه چون سوختگی بوده وکلا جاش رو دست و صورتم مانده دقیق توضیح بدید تشکر میکنم از تلاش و راهنمای های به جاتون

پاسخ ها

سلام
درصد اعلام شده توسط پزشکی قانونی، شامل دیه یا ارش مربوط به تمام صدمات وارده ناشی از سوختگی در نواحی ذکر شده (دست، صورت و گوش) است.
اگر سوختگی منجر به باقی ماندن آثار (مانند جای زخم) شده باشد، این موضوع در تعیین درصد دیه یا ارش لحاظ گردیده است.
برای اطمینان از جزئیات و محاسبه دقیق، به تماس بفرمایید 

مطابق ماده ۴۴۹ قانون مجازات اسلامی ارش تعیین شده شامل کلیه آثار سوختگی و جای آن است مگر در صورت نقص عضو یا جراحت مجزا که مستلزم دیه یا ارش جداگانه باشد.

در پرونده های مربوط به مطالبه دیه تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی و میزان آسیب وارده توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و نظریه پزشکی قانونی در مهلت قانونی قابل اعتراض است و در صورت اعتراض به هیأت سه نفره ارجاع می شود و حتی نظریه هیأت سه نفره نیز قابل اعتراض است که اگر دادگاه تشخیص دهد موضوع را به هیأت پنج نفره پزشکی قانونی ارجاع می‌دهد.

 

 

نظریه پزشکی قانونی در مهلت قانونی قابل اعتراض است

کلا همین میزان تعیین شده

سوالات مرتبط

وکلای متخصص