درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مبلغ مزایده از طریق اداره ثبت

باسلام و وقت بخیر بنده از شخصی 500 میلیون طلبکار هستم و اون شخص قراره مبلغ مزایده خودرویی رو از اداره ثبت براش واریز کنن کل مبلغ 570 میلیون هست که بعد از یک ماه از مزایده 250 میلیون واریز کردن برام و وقتی پرسیدم که چرا کم واریز کردن گفتن که اداره ثبت نصف مبلغ رو واریز کرده به حسابم و طبق ادعای ایشون اداره ثبت گفته که بدلیل شرایط جنگی و فلان نصف دیگه مبلغ میمونه برای بعد خواستم بدونم همچین چیزی آیا ممکن؟

پاسخ ها

سلام  خیر 

سلام بعید است

اگر مزایده انجام شده و خودرو به مبلغ ۵۷۰ میلیون فروخته شده، اصولاً وجوه حاصل باید طبق تشریفات اجرای ثبت و پس از کسر هزینه‌ها و حقوق مقدم، به ذی‌نفعان پرداخت شود.

 

اینکه فقط نصف مبلغ واریز شود و بقیه را بگویند «بعداً به خاطر شرایط جنگی» پرداخت می‌کنیم، نیاز به مستند قانونی/اداری دارد و نمی‌شود صرفاً با یک توضیح شفاهی پذیرفت

اعتراض بنظر سازمان ممکن است

سوالات مرتبط

وکلای متخصص