مشاوره حقوقی رایگان - صلح مهریه

با سلام.
بنده خانم هستم. وکیل همسرم از من خواسته در قبال طلاق توافقی تمام حق و حقوق از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل و غیره را صلح نمایم.
و همسرم جهیزیه من را برگرداند.
میخواستم بدونم دقیقا معنی صلح چیست؟
ضمن این که تاکید دارن کلمه صلح نوشته بشه و مهریه بذل نوشته نشه بلکه صلح نوشته بشه.
لطفا برای من دقیق و به زبان ساده بیان کنید. یعنی اگر من حق خودم رو صلح کنم و ایشان جهیزیه من رو نفرستادن دیگر نمیتونم رجوع کنم؟ میخواستم بدون چرا این قدر تاکید به کلمه صلح داره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

توافقی است مشکلی نیست برای این تاکید برصلح دارند که نیازی نیست موضوع عقد کاملا معین باشد