مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه مهریه

سلام
وقت بخیر
خانوم من در سال ٩٢ متن ذیل را امضا نموده آیا این محکمه پسند هست؟
اگه الان نظرش عوض شده باشد که مهریه اش را مطالبه کنه می تونه؟؟
بسمه تعالی
صلح نامه
اینجانب خانم فرزند به شماره ملی همسر شرعی و قانونی آقاي فرزند به شماره ملي با مهریه ی ٧5٠ عدد سکه تمام بهار آزادی می باشم . در مورخه ی ١٣٩٢/٠٣/٢5 با توجه به توافقات صورت گرفته با همسرم كه مقرر گرديد يكدستگاه خودري سمند با سليقه خودش در آينده برايم خريداري نمايد و اینجانب در کمال صحت عقل ، اراده و اختیار ، آگاهانه کل مهریه ی ٧5٠ عدد سکه تمام بهار آزادی خود را به همسرم آقای صلح نمودم و هیچگونه ادعایی دیگر جهت مطالبه ي مهریه از طرف اینجانب تحت هيچ شرايطي مطرح نخواهد شد . و رضايت كامل خود را به استثناي تمليك خودري فوق الذكر ، بي قيد و شروط ديگر اعلام مي دارم .
لازم به یادآوری است که صلح با آگاهی و اختیار کامل اینجانب صورت پذیرفته است و کل مهریه به تعداد ٧5٠ عدد سکه تمام بهار آزادی مورد صلح قرار گرفت .

پاسخ ها :

آرش  هاشمي

آرش هاشمي :

استان :

صلح عادی معمولا محکمه پسند نیست منتهی می تونید با وکیل تنفیذ کنید

سيد كاظم  ميرجعفري ميراردكاني

سيد كاظم ميرجعفري ميراردكاني :

سلام این صلح نامه معتبر هست و صرفا خانم شما می بایست خودرو رو مطالبه کنه

یک وکیل

در صورت مطالبه وای‌فای تعهد شمع در خصوص معوض صلح به دادگاه ارایه فرمایید

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

صلح در دفتر خانه انجام شده یا عادی 09122654430 سئوال داشتید تماس بگیرید

عبداله آزادی نژاد

عبداله آزادی نژاد :

استان :

سلام خیر دیگر نمیتواند مطالبه مهریه نماید لیکن چون صلح معوض بوده مشروط به شرط خرید خودروی سمند از سوی جنابعالی است درواقع اگر سمند رو براش خریداری نکنید عقد صلح پابرجا نیست و شرط اعمال عقد صلح خرید خودرو ازجانب شما برای همسرتان است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در محضر امضا کرده باشد و شما هم سمند براش خریده باشی نمی تواند کاری بکند