مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه دست نویس

با سلام خدمت وكلاي محترم.
بنده با خانومم به مشكل خورده بودم. مهريه اش رو اجرا گذاشته بود. اقدام به تنظيم سند خودرو و سرقفلي مغازه به نام خانومم كردم و اقدام به تنظيم صلح نامه دستي كرديم كه در آن نوشته شد در مغازه با شماره قولنامه ...و تنظيم سند ماشين ٥٥ عدد از سكه ها بذل گرديد و هيچ گونه ادعايي ندارد كه امضا و اثر انگشت خانومم همراه دو برادرش و وكيلش را گرفتم و اقدام به كپي برابر اصل كردم از طريق دادگاه. آيا اين دست نوشته معتبر مي باشد؟ با تشكر از كمكتون.

پاسخ ها :

اعتبار صلح نامه دست نویس برداشتن خودرو به جای مهریه برداشتن ملک به جای مهریه بخشش مهریه صلح نامه مهریه مهریه صلح نامه