مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت اتهام های ذکر شده در دادنامه اولیه و دادنامه تجدیدنظر

با عرض سلام واحترام.
در دادنامه حکم اولیه اتهامات درست و مطابق با پرونده ذکر شده بود. پس از آن درخواست تجدید نظر از طرف ما داده شد. پس از رسیدگی و آمدن جواب تجدید نظر همان حکم تایید شد ولی در متن دادنامه صادره اتهامات نوشته شده با تفاوت بسیار زیادی، ذکر شده بود. پس از مراجعه به شعبه تجدیدنظر مربوطه به ما گفته شد اتهامات سربرگ است و مهم نمی باشد و این حکم است که دارای اهمیت است و برای همان اتهامات اولیه داده و تایید شده است.
اکنون سوال بنده در دو مورد می باشد:
1- آیا با توجه به اشتباه ذکر شدن و مغایرت بسیار زیاد اتهامات نوشته شده در متن دادنامه تجدید نظر با دادنامه اولیه امکان دادن تقاضا برای اصلاحیه می باشد؟
2- آیا امکان این که این اتهامات غیر واقع مندرج در دادنامه مربوط به تجدید نظر خواهی در پرونده من و به اسم من درج شود هست؟
با تقدیم سپاس.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باسلام. اگر با بررسی پرونده عنوان اتهامات تغییر کرده که بحثی قانونی است اما اگر اشتباه شکلیو سهو قلم بوده، میتوانید تقاضای رای اصلاحی تقدیم کنید.

یک وکیل :

با سلام
درخواست صدور حکم اصلاحی بدهید