مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به خودکشی

با سلام. احتراما به عرض می رساند بنده با خانمم دچار اختلاف شدید خانوادگی هستیم و تمکین هم نمیکنم و مهریه هم به اجرا گذاشته ... و سر هر موضوعی که من مخالفت مینمایم، بنده را تهدید میکند که میخواهد از دست من خودکشی کند، بنده هم میخواهم در این رابطه اقدام قانونی انجام دهم و حداقل دادستانی و دادسرا بداند و بنده سلب مسئولیت کنم با چه عنوانی میتوانم شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

نیازی به شکایت نبست بلفرض اینکه خدای نکرده همسرتان خودکشی کند هیچ مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام کاری نمی‌تونید انجام بدین. تهدید به خودکشی. تهدید به شخص شما نیست