مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

من ده سال است که با برادرم در یک کارگاه خرید و فروش و بازیافت آهن آلات کار میکنیم آهن رو میخریم و بعد از جابجایی و تفکیک با چکش و پوتک و برشکاری آهن بفروش میرسانیم
زمینی که در آن هستیم باهم خریدیم
ولی مجوز کسب و کار مال برادرم است
و ایشان نه خودشان را بیمه کرده اند و نه من را
مدیریت کارگاه با برادرم هستش
و در واقع من برای او کار میکنم
حقوق ثابتی هم ندارم در واقع وقتی کار هست و بازار خوبه به من حقوق بیشتر میده
و بعضی وقتها کمتر
من از حقوقم راضی هستم
الان برادرم میخاد هم خودش رو بیمه کنه و هم مرا
ما باید چکار کنیم
نماینده بیمه اومده گفته
که چون هر دو مالک کارگاه هستید
باید هر دو کارفرما محسوب شوید
در حالی که من فقط برای زمین کارگاه زمان خرید شریکی خریداری کردیم
ولی سرمایه و خرید و فروش و کار کارگاه مال برادرم است و من کارگرش هستم
ممنونم اگر راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

شما به بیمه مراجعه کنید وطی یک درخواست اعلام نمایید که مالک کارگاه برادرتان است وشما را به عنوان کارگر معرفی نماید.