مشاوره حقوقی رایگان - حکم پرونده فرار از دین

با سلام و درود خدمت شما وکلای عزیز
من و مادرم توی پرونده فرار از دین در حکم بدوی محکوم به یک سال حبس شدیم خواستم بدونم
بالفرض که این حکم در دادگاه تجدید نظر قطعی بشه و با توجه به اینکه من و مادرم هیچگونه پرونده قضایی نداریم بخوایم درخواست تبدیل به جزای نقدی کنیم , وجه نقدی معادل یک سال حبس چقد میشه ؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

بستگی به نظر قاضی داره اگر تبدیل کنه به جزای نقدی ولی اگر یک سال رو تایید کنه در اجرا روزی سی تومن حساب میکنن تا استهلاک کامل

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اول ممكن است تخفيف و تبديل مجازات به شما تعلق نگيرد و دوم توسط قاضي تعيين ميشود و متغير ميباشد