مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام وقت بخیر
موتور سوارم به پیرمردی زدم که بالای 80 سال سن و بیماری آلزایمر به گفته فرزندانش داره . زمان و محل تصادف : عصر توی کمربندی ک طرف وسط کمربندی وایساده بود و حرکت نمیکرد خواستم از کناری رد بشم دقیقا اومد تو مسیر حرکت من اصلا حواسش به اطراف نبود پل هوایی هم حدودا 200 متر عقب تر بوده شدت تصادف در حدی بوده که دستش شکسته و پاش کمی اسیب دیده و باید کلا تا زمان جوش گرفتن تو گچ باشه بدون عمل جراحی . حال من باید چه کاری انجام بدم مقصر کیه و کارهای اداریش چطور و چقدر زمان میبره تا موتورم رو بگیرم . خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا گواهینامه هم ندارید بیمه هم ایضا در ضمن سرعت مطمئنه هم نداشتید بهتر است در فکر پرداخت دیه و ... باشید تا رهایی موتور درهر صورت رفع توقیف با قاضی پرونده و نحوه تامین مربوطه است