مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام من با همسرم سه ماهه جدا شدیم، الان قصد برگشت کردم، طلاق خلع بوده، و میخام دوباره باهاش ازدواج کنم با شروط جدید،
عقد دائم، باید تا سه ماه و ده روز صبر کنم بعد دوباره باهاش ازدواج کنم

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر طلاق خله نوبت اول باشد می توانید شرایط قبلی به یکدیگر رجوع کنید در غیر اینصورت باید صبر کنید عده طلاق تمام سود و مجددا عقد با شرایط جدید کنید