مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

سلام خسته نباشید، یه واحد آپارتمان در بهمن ماه 98 خریدم به مبلغ 230 میلیون تومان که 52میلیون در رهن مستاجر و 118میلیون نقدا پرداخت شده و ‌مبلغ 60 میلیون باقیمانده طبق قرارداد برای 25 اسفند باید در قالب وام پرداخت بشه که به علت نداشتن سند تک برگ نتونستم وام رو دریافت کنم و به علت عدم آگاهی عدم حضور نگرفتم تیر ماه سند آماده شد که مراجعه به بانک ‌کردیم و نامه دفترخانه گرفتیم که متاسفانه مراجعه نکرد فروشنده و تقاضای 40 تومن پول مازاد داره، حالا سوال اینه که من سازش بکنم یا دادخواست بدم محکوم میکنم؟

پاسخ ها :

دادخواست الزام به تنظیم سند ملک الزام به تنظیم سند رسمی خرید و فروش ملک