مشاوره حقوقی رایگان - در مورد جعل

باسلام خسته نباشید
برادر خانم بنده از سال 93 تا 96 تعدادی خودرو که سند خودروها بنام من بودش رو فروخته و در دفترخانه بجای من امضا کرده و خودروها به شخص دیگه واگذار کرده پرونده رو برای کارشناسی فرستادن و کارشناس جعلی بودن امضا ها رو تایید کردش برای برادر خانومم قرار هم صادر کردن و پرونده الان با عنوان جعل و کلاهبرداری و سند معجول و غیره به دادگاه کیفری فرستاده شده میخواستم بدونم تکلیف دفترخانه و بردار خانم چی میشه ایا این قضیه مشمول مرور زمان میشه وکیلشون زنگ زده به من که بیا رضایت بده این پرونده مشمول مرو زمان میشه

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

خیر هنوز مشمول مرور زمان نشده .اگه شامل مرور زمان میشد که به رضایت شما احتیاج نداشت!!