مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن اولین رابطه

سلام خسته نباشید سوالی داشتم اونم اینکه من با یک خانومی تو رابطه هستم و می خوام باهاش نامزد کنم فقط ایشون پرده ندارن شایدم حلقوی باشن من می خوام ازشون ازمایش بگیرم که قبله من با کسه دیگه ای رابطه داشتن یا نه اولین نفر یا بعدش، کلا قبله من، و سواله دیگم این هستش که تا چند سال عقب ترو نشون میده این ازمایش لطفا جواب کامل بدین تا این سوال از ذهنم بی پاسخ نمونه

پاسخ ها :

ریحانه فرزام فخر

ریحانه فرزام فخر :

استان :

سلام شما ميتوانيد قبل از عقد از ايشان تقاضا كنيد كه به پزشكي قانوني مراجعه و گواهي بكارت دريافت كنند ، در اين موارد پزشكي قانوني صرفا ميتواند در مورد دوشيزه بودن يا نبودن خانم اظهار نظر كند و اصلا نميتواند زمان رابطه را ان هم در سالهاي قبل را مشخص كند