مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال توسط وکیل تام

با سلام دختری 35 ساله هستم پدر سال 89 فوت کردن مادرم از بنده و پنج خواهر برادر دیگه وکالت تام گرفتند خونه پدریم را فروخت متاسفانه هیچ کدام یادمون نبود همچین وکالتی به ایشون دادیم فکر کردیم فقط برای ادارات و بانکها مستمری بوده ایشون سواد هم نداشتن با برادرم منزل پدری فروخت چند وقت پیش از دفتر اسناد رسمی پرسیدم گفتن همچین وکالتی بوده ما نتوانستیم خونه پس بگیریم ایا راه حلی وجود دارد خواهش میکنم راهنمایی کنید متاسفانه مادرم فرزند دختر را به رسمیت نمیشناسد تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دکترامیرحمزه زینالی

دکترامیرحمزه زینالی :

استان :

اگر مبایعه نامه رو پیدا کنید می توانید تقاضای استرداد ثمن بکنید اگر پرداخت نکرد به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید