درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

خودرو خریداری کردم وتعویض پلاک هم کردم و همه چی به نام خودم است الان ماشینم توقیف شده و دادگاه میگه به فروشنده قبلی یا فروشنده قبل از اون ارتباط داره مگر بعد از تعویض پلاک همه سوابق خودرو پا‌ نمیشه

پاسخ ها

ممكن است

سلام و وقت بخیر باید  جزئیات آن را با خبر باشیم و باید مطالعه پرونده در شعبه مورد نظر انجام شود 

با درود 

پرسشگر ارجمند نباید چنین شود وقتی فک پلاک انجام گردیده است، موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به لحاظ اهمیت آن. 

خیر سوابق پاک نمیشود و اگر معاوله ایا ی قبل باطل گردد کاری از دست شما بر نمی آید فقط میتوانید از ید قبل خود قیمت خودرو مشابه را بخواهید 

تکراری

با درود 

امکان ابطال معاملات سابق هر زمان وجود دارد لذا ابتدا باید مرجع توقیف مشخص شود و سپس شخصا یا با اعطای وکالت به وکیل دادگستری پرونده مطالعه شود و پس از آن اقدام قانونی لازم جهت حفظ حقوق قانونی شما توسط وکیل انجام گردد.

با سلام.

در صورتی که ایادی قبلی شما در خصوص خودرو اختلافی داشته باشند میتوانند در خواست تامین خواسته نمایند و خودرو تا تعیین تکلیف توقیف شود.شما باید به شعبه صادر کننده دستور توقیف خودرو مراجعه و به عنوان ثالث وارد پرونده شوید و حقوق خود دفاع کنید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص