مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام. ما از پشت ساختمان چهل مترش رو نساختیم اون هم جزء مشاعات میشه؟ برادرم اون قسمت رو کرده پارکینگ اختصاصی و درب که در راه پله مال ما بود رو برداشتن و پلمپ کردن. میگه حق استفاده از راه پله رو نداری. در ضمن پنجره ها و دو تا درب هم از ایشون در بالکن باز میشه که کاملا به حیاط بنده دید دارن. این دیواری که جلو بالکن زدن حدودا یک هفتاد یا هشتاد سانتی میشه. باید حریم بالکن چقدر باشه؟ در ساختمان ما که از قبل همه چیز من جمله حیاط که قرار بود از طبقه پایین باشه. الان حکمش چی هست ما در یک روستا در استان چهار محال و بختیاری هستیم. ممنون از این که وقت میذارید و جواب میدید.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر حیاط طوری باشه که فقط ی یا دو یا چند واحد راه دارند،فقط اون واحدهایی که راه دارند حق استفده اختصاصی دارند ولی مالک اونجا نیستند.
اگر بالن مشرف باشه باید تاسقف بسته بشه.ولی نورگیر نه. فرقشون اینه که نورگیر، کف نداره که روش برند و بایستند و نگاه کنند.
فقط دید داشتن اشراف نیست.باید با فاصله کمتر از سه متر مستقیما رو به حیاط شما باز شود.میتواند پشت پنجره بازشو نقاب بگذارد و شیشه ها را مشجر کند