مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من موقع طلاق 150 تا از سکه هامو بخشیدم 150تاش موند من سال 88 طلاق گرفتم از اون موقع هم تا امروز یه هزارتومن خرج 2 تابچه هاش نداده و نکرده الانم که میگم کم خرج باش برای رفاه بچه هات بی تفاوته. خواستم بدونم من میتونم الان برای گرفتن اون 150 سکه از مهریه ام که مانده اقدام کنم یا نه؟
اگه میشه اقدام کنم چطوری باید اقدام به گرفتنش کنم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید،

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

می توانید اقدام کنید برای اجرای حکم مهریه با درخواست اجرای حکم
و همچنین مطالبه نفقه فرزندان