مشاوره حقوقی رایگان - جعل صلحنامه

با سلام نامادری بنده لابلای یکسری برگه متفرقه از پدرم امضا گرفته و هنگام خواب اثر انگشت پای برگه بعد متنی نوشته و اموال پدرمو بنام خودش کرده سال 95 تنظیم کرده ولی تاریخ صلحنامه برای 93 تنظیم شده با این وضعیت ما باید چه کاری کنیم چون الان صلحنامه رو اجرا گذاشته؟ اگه راه درویی داره لطفا دریغ نکنید دوتا شاهد غریبه که ما نمیشناسیم امضاش کردن امضا پدرم گوشه سمت چپ صلحنامه پایین گرفته شده و نوشته از بالا ریز شروع میشه و به امضا که میرسه درشت و درشتر میشه. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
شما به راحتي ميتوانيد ادعاي جلع بدون صلحنامه رو از دادگاه بكنيد و تقاضاي سو استفاده از سفيد امضا و موضوع به كارشناسي ارجاع خواهد شد، درضمن توجه داشته باشيد صلحنامه فقط به موجب سند رسمي اعتبار دارد اگر برگ عادي باشه اون صلحنامه اعتباري ندارد

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام با سند عادی امکان تنظیم سند وجود ندارد لذا به احتمال زیاد وکالتنامه داشته اند . حتما از وکیل استفاده نمایید و ادعای تردید یا جعلل نمایید.

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
اگر تاريخ تنظيم متن صلحنامه با تاريخ امضا ان مغايرت داشته باشه امكان اثبات جعل بودن سند با نظر كارشناس وجود داره و دعوا قابل دفاع است .. اينكه اين برگه لاي اوراق ديگه بوده و يا پدر شما موقع اثر انگشت خواب بوده دفاع خوبي نبوده و قابل اثبات نيست ..

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
بله حتما اگر شکایت نمایید و اگر تاریخ صلحنامه با تاریخ نوشتاری آن تاخر و تقدم زمانی داشته باشد میتوانید هم صلحنامه را از درجه اعتبار ساقط کنید و هم اگر اثبات شود جعلی صورت گرفته است مجازات جعل و استفاده از سند مجعول به ارائه دهنده برگه حمل خواهد شد. موفق باشید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

اثر انگشت در هنگام خواب معتبر نمیباشد .بنابراین شما میتوانید با ارجاع امر به کارشناس خبره عدم صحت موضوع را اثبات و نیز با جرح شهود(اثبات نداشتن شرایط شهادت و نیز عدم پذیرش صلحنامه توسط پدرتون تقاضای بطلان صلحنامه رو مطرح کنید.