مشاوره حقوقی رایگان - الحاق کردن نوشته به متن صلح نامه و جعل

با سلام... پدرم سال 80 یک صلح نامه ایی از پدر و سایر ورثه دریافت کرده مبنی بر به ازای خرج و مخارج پدر تا روز فوت پدر خانه و مقداری از زمین را به پدرم بدهند وبعد از فوت پدربزرگم سایر ورثه ها صلح نامه ای جدید را تنظیم کردن مبنی بر تقسیم 2بر 1اموال بین ورثه ها و پدرم بعد تمام شدن خط امضای خود را زده و بعدا عموهایم کنار امضاهای ورثه بطور عمودی متنی را اضافه کردن مبنی بر اینکه اگر فروشنامه ایی از بابت زمین و خانه سرا ارائه شود باطل است که د. زمان امضای پدرم همیچین نوشته نبوده و بعدا خودشان اضافه کردن و عموهایم با این نوشته صلح نامه ایی که پدرم سال 80 داشته را باطل کردن، ایا من باید شکایت حقوقی نسبت به جعل و ابطال صلح نامه جدیدی که آن ها ارائه کردن را انجام بدم تا صلح نامه سال80 که ابطال کردن رو برگردونم. دوباره، خواهشا راهنمایی کنید ؟ چیکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به جعل باید شکایت کنید تا با ارجاع به نظر کارشناس تایید شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار یا ادعای جعل به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی قابل اثبات است.