مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اجراییه

با سلام خدمت شما
من در شرکتی کار میکردم به عنوان ضمانت کار 70میلیون سفته دادم بعد از 4ماه به دلیل پرداخت نشدن بیمه و حق و حقوقم از شرکت امدم بیرون وکیل شرکت یک فقره از سفته هامو گذاشته اجرا به مبلغ 4میلیون و نیم بدهکارم کرده بعد از کلی رفت و امد به دادگاه برام ابلاغیه اجراییه به حکم پرداخت امده ایا راهی برای اعتراض یا تغییر حکم وجود دارد؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی، با توجه به قطعیت حکم صادره و صدور اجرائیه، در صورت عدم پرداخت بدهی و یا عدم امکان شناسایی و توقیف اموال با رعایت مستثنیات دین از طریق اجرای احکام؛ چنانچه خود را قادر بر پرداخت مبلغ مورد حکم نمی دانید تا سی روز پس از تاریخ ابلاغ اجراییه فرصت ثبت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را خواهید داشت. ضمناً شما می بایست قبل از ترک غیرقانونی محل کار به طرق قانونی نسبت به وصول مطالبات و حق بیمه خود از طریق اداره کار مربوطه اقدام می نموده تا احکام صادره از سوی هیات تشخیص و حل اختلاف تقصیر کارفرما را محرز می نمود تا با استفاده از این امر نسبت به استرداد سفته ها نزد کارفرما اقدام می شد.