مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام خسته نباشید بنده سال 90 خانه ای 142 میلیونی را قولنامه کردم اما قولنامه کامل دست صاحب ملک ماند و من قولنامه نصف مبلغ را دارم ولی تمام شماره چک هایی را که تحویل دادم دارم و بنگاه با اونها همدست شد و قولنامه را نمیده و 5 میلیون تومان بابت سند ماند و صاحبخانه فوت کرد حالا سه سال است که در رفت امدم اما ورثه بابت 5 میلیون پول بسیار زیادی میخواهند 100 میلیون تومان و اینکه از سال نود تا الان ساکن همان خانه ام لطفا راهنمایی کنید ایا میتوانند اینقدر پول بگیرند ؟
ایا میتوانم شکایت الزام به تنظیم سند کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات می توانید و‌ باید با ادله و مدارک دقیق انجام دهید